walterum.blogg.se

Titti bloggar om att vara lycklig tvillingmamma till "Tösen" & "Gossen", stolt fru till Leif, passionerad eLCa & fantasifull uppleverska ♥

Shopping!

Publicerad 2017-06-30 10:58:41 i Allmänt, Resor, Roligheter,

Det var 13 år sedan jag sist var i USA (då på en två månaders lång roadtrip östkusten à västkusten), så det var minst sagt ett kärt återseende! Jag har varit där några gånger innan dess då jag verkligen fattade tycke för landet efter att jag bodde där ett i ”min ungdom”. Jag har dock aldrig varit i Florida under juletid. Jag trodde att det skulle vara överflödigt juldekorerat, men icke, det var nästan inget? Det var några grannar som satt upp Rudolf och gänget, men annars, inte mycket alls! Inte ens i de stora mall:en (köpcentra) gjorde sig högtiden påmind? Det var en besvikelse faktiskt.

De första dagarna gjorde vi oss mest hemmastadda i villan, anpassade oss till den nya tiden, varvade ner och tog det lugnt.

Vi hittade mataffär med mera som låg nära och som vi tyckte var bra. Vi besökte stora mall och stora outlets, som t.ex. Orlando International Premium Outlet med alla märken man kan tänka sig och mer därtill. Så det fanns verkligen mycket att se och göra :)

 
 
 
 
 
 

Orlandovillan

Publicerad 2017-06-24 06:38:00 i Allmänt, Resor, Roligheter,

Vi hyrde villan via homeaway. Vi tittade på flera villor men valde en som vi tyckte låg bra geografiskt, i ett trevligt kvarter med bra utemiljö och som hade sovrum och badrum till alla, samt: fullvärdigt kök och flera matplatser, mediarum, lekrum, uteterass, tempererad pool och jacuzzi, med mera.

 
 

Bilderna på hemsidan motsvarade helt våra förväntningar och mer därtill :)

 

 

 

 

Tillbakablickar

Publicerad 2017-06-22 09:00:00 i Allmänt,

Jag påminner om att blogginläggen är tillbakablickar - vi kom fram till Orlando, Florida i december 2016 😊
 
Min tanke är att uppdatera det walterumkul vi har gjort fram tills idag, därefter kommer jag blogga i realtid (ungefär iaf) - så håll tillgodo, det hände många roliga saker under USA-resan och första halvåret 2017 😉
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela