walterum.blogg.se

Titti bloggar om att vara lycklig tvillingmamma till "Tösen" & "Gossen", stolt fru till Leif, passionerad eLCa & fantasifull uppleverska ♥

RM 2017 Fredag: Yoga & Golf!

Publicerad 2017-09-30 13:16:58 i Allmänt, Ladies Circle, Resor, Roligheter,

Trots att det blev sent innan vi kom i säng på torsdagen så hade vi bokat in tidig uppstigning på fredag morgon. För de som inte närvarade på torsdag kvällen innebar fredagen resdag för att kunna infinna sig i Åre sen eftermiddag. Men för de som var på plats under fredagen kunde man boka in sig på flera olika aktiviteter, t.ex:
Bergsklättring
Vandring
Helikopterfärd
Spa
After Ski
med mycket mera!

Jag och Maria hade bokat Yoga & Spa på Copperhill, med utsikt över vackra Åre!

Bildresultat för copperhill bilder

Jag vet inte riktigt hur vi tänkte när vi bokade? Tidig morgon, när vi kunde haft sovmorgon? En och en halv timme TUFF Dynamisk Yoga! Men i efterhand var det såå värt det!

Vi åkte buss upp på snirkliga vägar upp mot toppen. Möttes av en fantastisk instruktör och hade ett väldigt bra pass, fast mycket jobbigare än vad jag hade trott… Men det var värt mödan, för efteråt fick vi god lunch i form av skaldjursgryta i goda Ladies lag :)

Efter lunch spa:ade och bubblade – så härligt!

 
 

Efter lunch spa:ade och bubblade – så härligt!

På vägen tillbaka till hotellet fick vi lite ”Skvallerguidning” och fick se var Zlatan och Perrelli m.fl. magnifika hus!

 
 
 
 
 
 

Väl på hotellet var det bara till att snabbt svida om för att möta alla 870 personer till välkomstskål – alla dressade enligt temat ”En äventyrlig sällskapsresa” – jag och Mia var två ofrivilliga golfare ;)

 
Rätt likt från filmen va?!
 

Det var så häftigt att se alla temaklädda på hotellet – och vilken fantasi alla hade!! Vi såg Berra, flygvärdinnor, stålmannen, grodor, slalomåkare, sopåkare, piloter, gula kostymer, Sun Tripp:are och många många fler!!

Efter välkomstskålen blev det hompeparty – och det var maaagiskt!! Ja mina vänner mer än så kan jag inte berätta, för ”what happens on RM, stays on RM”!! ;)

 

 

 

RM 2017 Torsdag: Mot Åre & Holiday!

Publicerad 2017-09-24 22:03:00 i Allmänt, Ladies Circle, Resor, Roligheter,

Torsdag, Kristi Himmels färd-helgen, bar det norr ut! Jag och min klubbis Maria åkte till Åre för att delta på Riksmötet för Ladies Circle Sverige och Round Table Sverige – typ årets happening, och det ville vi inte missa!!

Det blev en lång tågresa, men vi hade kul hela tiden!!

Vi skickade olika uppdateringar på flera sociala medier ;)

 
Och ju längre norr vi kom, desto fler eLCor och RT-killar anslöt sig på färden :)

Väl framme i Åre hade vi bara ett par minuters promenad tills vi kunde checka in på Holliday club. Vi installerade oss snabbt i vårt rum…

 

Med den magiskt vackra Åresjön som utsikt

…och dressade om!

 
Årets tema på Riksmötet var ”en Äventyrlig sällskapsresa”!. Vad drar du för paralleller? Typ denna med legendariska Berra?
Vi var ”Majsan & Majsan” ;)
Vi hade de 4:a P:na och vi hade en jättekul kväll!!
 
 
 

LC-Bucklan

Publicerad 2017-09-22 05:57:00 i Allmänt, Ladies Circle, Skövde,

Varje år utmaningar de båda LC-klubbarna i Skövde varandra i en tävling, den så kallade ”Bucklan”. I år var det LC70 Skövdes tur att utmana LC106. Den utmanade klubben vet inte i förväg vilken aktivitet som står på schemat och vad tävlingen kommer bestå i. De får endast veta tid och plats där vi möts upp, kostnad och vilken klädsel/utrustning som behövs.

Efter några års nederlag var vi såå taggade!!

Årets tävling:Shuffleboard

"Shuffleboard går ut på att stöta sin sten så den hamnar i området med högst poäng – ju längre in på bordet den stannar desto högre poäng får du. Men stöter du för långt ramlar stenen över kanten och är död. Du kan jämföra det med curling där du ska hamna i boet men inte gå förbi.

I en spelomgång kan du stöta bort motståndares stenar, vilket är vad spelet går ut på. Slå bort motståndarna och hamna i bäst position och poängen är din."

 Det blev en jämn match…

 
…som vi vann!!

Nu har Bucklan hittat hem och aldrig vi släpper den igen!!

 

 

 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela