walterum.blogg.se

Titti bloggar om att vara lycklig tvillingmamma till "Tösen" & "Gossen", stolt fru till Leif, passionerad eLCa & fantasifull uppleverska ♥

Lådbilslandet

Publicerad 2017-12-31 06:36:00 i Allmänt, Barnaktiviteter, Resor, Roligheter,

På tisdagen visade sig solen inte alls, och vi trodde att det skulle bli en molnig dag (solen sprack dock upp innan lunch och det blev veckans varmaste dag!) så istället för stranden åkte vi till Lådbilslandet. Och alltså, vilket ställe! Paradis för barnen – så mycket roligt att göra!!

Det blev en dag där de körde motorcross, lastbil, bil, buss, traktor och mycket mera...

 
Killarna och tjejerna som jobbade där var så himla bra med barnen, de förklarade hur de skulle göra och barnen lyssnade och alla hade tålamod och föräldrarna behövde bara finnas på tryggt avstånd :) 

följt av lekland..

 

karuseller...

 
tåg...
 
 
rutschkanor
 
höghöjdsbanor, labyrinter och mycket mer!

Och en del var ju så roligt så de var tvungna att göra det flera gånger! ;)

 

Dagen avslutade med att de fick köra lådbil på vägarna i en minatyrstad alldeles själva – föräldrarna fick inte lägga sig i! Vi trodde inte att det skulle fungera, de är ju så små och vet inte ”hur man ska köra”?! Men precis som det stod på skyltarna - barn sätter egna regler och sköter det utmärkt själva! Det var så imponerande!!

 
När de gick därifrån fick de sina körkort – hit kommer vi definitivt åka igen! :)
 
 
 

Sol & bad

Publicerad 2017-12-29 06:53:00 i Allmänt, Resor,

På måndag morgon strålade solen från klarblå himmel och vi njöt på stranden tills solen var helt gömd bakom molnen på sen eftermiddag.

 
 
 
 

Öland!

Publicerad 2017-12-27 11:49:38 i Allmänt, Resor,

Leif kom tillbaka från Almedalen på lördagen och dagen därpå åkte vi tidigt iväg på vår första semestervecka med hela familjen. Vi hade planerat in en favorit i repris från förra året: en vecka på Bödagården på Öland. En resa på ca fem timmar, som gick över förväntan bra! Några ”Är vi framme snart?” men inte mycket mer – de förstod att det var värt mödan :)

Liksom förra året hade vi bokat en lägenhet, som en större stuga med två rum, toalett, altan och dusch runt knuten – väldigt trevligt!

Vi åt upp den medtagna lunchen och barnen gick på upptäcksfärd under tiden som jag och Leif packade upp.

Därefter gick vi (barnen rusade) till stranden som ligger några hundra meter bort från stugan.

Väderprognosen sa att det skulle vara lite ostadigt under veckan så vi tänkte att det gällde att ta tillvara på de soliga timmarna :)

 
 

 

 

 

 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela