walterum.blogg.se

Titti bloggar om att vara lycklig tvillingmamma till "Tösen" & "Gossen", stolt fru till Leif, passionerad eLCa & fantasifull uppleverska ♥

En kväll i Häggum

Publicerad 2015-09-30 06:16:00 i Allmänt,

Knappt hann jag hem från min kräftskiva med Ladiesarna förrän det bar iväg igen. Denna gång på Centerfest i Häggum och då med hela familjen. Platsen för festen var Häggums bygdegård. Det var första gången jag var där och det var otroligt vackert! Bygdegården ligger högt belägen så det ger en fin utsikt Dessutom var det en av sommarens finaste kvällar så det förhöjde upplevelsen ytterligare!
 
 
Efter att vi hälsat på alla som var där gick vi på tipspromenaden.
 
Frågorna kopplades till Häggum och gick på såväl stora som små vägar och faktiskt till och med in genom en trädgård. Och vilken trädgård sedan! Vacker som en sagovärld!
 
Efteråt var det mat, samtal, information med mera inomhus. Fast vi var inte med på allt, för barnen ville inte sitta stilla och lyssna utan ville ju såklart röra på sig. SÅ vi gick ut och på bakgården fann vi de andra barnen som spelade fotboll. Vi gick dit och det var så sött, för killarna pausade sin match och började leka med tvillingarna. Och Tösen och Gossen tyckte det var roligt med uppmärksamheten och nyfunna lekkamrater! :)
 
Mina hjärtan <3 <3 <3
 
 

Kräftskiva på Dillö

Publicerad 2015-09-29 11:40:00 i Allmänt, Ladies Circle, Roligheter, Skaraborg,

Tredje helgen i augusti hade jag uppstartsmöte med min LC-klubb, det var även mitt första möte som ordförande. Och vilken start jag/vi fick sen! Vi var ute på Dillö (utanför Mariestad) och höll mötet på en brygga en underbar sommarkväll.
En mer inspirerande omgivning få man leta efter? Jag tände Vänskapens ljus
Efter mötet följde sedvanlig kräftskiva...
...en av tjejerna bakade en kräftig paj!

Skivan varade långt in på småtimmarna och avslutades med bad i vedeldad badtunna. Dagen efter åt vi frukost ute på altanen med utsikt över vattnen. Åh underbara sommar, underbara natur, underbara vänner <3

Jag är såå laddad inför mitt ordförandeår!!

Tvillingträff i augusti

Publicerad 2015-09-28 22:20:26 i Allmänt,

Första Tvillingträffen efter sommaren! Två tredjedelar var på plats! Så härligt att vara ute i trädgården i det fina vädret. Alla barnen är i det skedet att de nästan går, men ännu inte. Mjuka rumpor som faller på mjuka gräsmattor. Barnen börjar leka med varandra alltmer, framförallt observerar de och härmar varandra :)
 
Lära-Gå-vagnar och liknande "fordon" som rullar alldeles för snabbt inomhus funkar utmärkt att köra med på gräsmattan! Fast ibland behövde de hjälp i de små uppförsbackarna (läs mark med någon pyttegrads lutning) ;)
Det bästa med augustivädret var att det var lagom varmt för att kunna vara utomhus hela dagen utan att behöva vara rädd för att barnen skulle bränna sig i solen och utan att behöva pölsa på dem massa kläder. Detta samtidigt som det var torrt på marken så det gick att gå och krypa obehindrat på marken :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela