walterum.blogg.se

Titti bloggar om att vara lycklig tvillingmamma till "Tösen" & "Gossen", stolt fru till Leif, passionerad eLCa & fantasifull uppleverska ♥

Vi ställde om till vintertid - några fick sova mer, andra mindre...

Publicerad 2015-10-31 06:59:00 i Allmänt,

På söndagen fick vi en timma extra i sovmorgon. Efter samtal med barnvakterna fick vi reda på att de fick allt annat än sovmorgon - båda barnen vaknade 03:45 och bestämde att det var morgon!
 
Efter god frukost checkade jag och Leif ut från hotellet och checkade in på spaavdelningen igen. Perfekt avslut på en mycket bra helg!
 
 
Väl hemma väntade två efterlängtade barn ❤️❤️ Och två (något sömndepriverade) barnvakter som konstaterade att det var roligt att vara med de små, men när man har hand om tvillingar räcker dygnets timmar inte till... 😉

Brunkebergsbalen

Publicerad 2015-10-30 06:07:00 i Allmänt, Ladies Circle, Roligheter,

På lördag dag stannade vi på hotellet hela dagen, vi checkade in på spaavdelningen. Underbar dag! Vi badade i den uppvärmda poolen på hotelltaket, vi badade bastu och vi låg i de sköna avslappningsfotöljerna, En underbar relaxdag!
 
På eftermiddagen började jag göra mig iordning. Det tar tiiiiid att göra sig fin till bal!! Men jag var nöjd med resultatet:
 
 
Vi tog taxi till Operaterassen där årets Brunkebergsbal hölls.
 
 
"Brunkebergsbalen är sedan 1996 ett årligt välgörenhetsarrangemang anordnat av RT70 Stockholm-Brunkeberg, en grupp herrar inom föreningen Round Table Sverige. Genom åren har balen spridit värme och glädje i kyliga oktobermörkret och att det är en fantastiskt bra fest och ett förstklassigt event"
 
(RT70-killarna fick rungande applåder!)
 
"Tack vare förra årets mycket generösa gäster och fantastiska sponsorer samlade vi ihop 65.250 kr, som vi överlämnade till Operation Smile och deras beundransvärda volontärer. "Årets Charity är Tjejzonen som hjälper tjejer mellan 12-25 som mår dåligt. Det kan vara ångest, oro, missbruk och våld. Tjejzonen finns där för att lyssna, ge bekräftelse och råd via anonym Chatt."
 
(Vill Du veta mer, klicka på de blåmarkerade länkarna!)
 
 Ja vad är väl en bal på sl... Operaterassen? Jo den var fantastisk! Maten var superb 😊
 
Vi hade underbara personer vid vårt bord, stämningen var hög och som vanligt vid RT/LC-sammanhang bjöd alla på sig själva!
 
 
Vi visste att de små hade det bra med mormor och morfar, men saknaden efter dem gjorde sig påmint allt som oftast. Trots detta får jag säga att första helgen på tu man hand på sisådär ett och ett halvt år blev lyckat! 💞

Homeparty

Publicerad 2015-10-29 06:00:00 i Allmänt, Ladies Circle, Roligheter,

Helgen som gick var mormor och morfar barnvakter och jag och Leif har för första gången sovit borta från barnen. Lite blandade känslor, men någon gång måste det ju ske! Och jag visste ju att det skulle gå bra för barnen om än en utmaning för barnvakterna! 😉
 
 
Vi styrde kosan mot huvudstaden för att gå på Brunkebergsbalen en välgörenhetsbal som arrangers av Round Table närmare bestämt RT70-klubben. (Jag kommer berätta mer om balen i nästa inlägg.) Det är främst RT-killar och tjejer som är med i Ladies Circle som kommer. Men alla är välkomna och det kommer många gäster, "hangarounds", vänner och andra intresserade!
 
Jag har hört om denna bal i flera år och nu äntligen fick vi till det och kunde gå! Det var bara jag från min klubb, men det var flera från Skaraborg som var där. Och när vi nu äntligen fått till det såg jag till att anmäla oss både till balen och "Homepartyt".
 
"För en RT- eller LC-medlem (Ladies Circle) är ett homeparty inte alls främmande och för de som aldrig förut varit på ett homeparty och efterföljande reunionparty, så brukar det bli en härligt positiv upplevelse."
 
Vi checkade in på Hotel Clarion Sign på Norra Bantorget.
 
 
Jag var mycket nöjd med hotellet, vackert med fina inredningsdetaljer, grymt god frukost och utsikten var fantastisk!!
 
 
Dessutom hade de lite småroliga grejer här och var, som hissarna t.ex. Du kunde åka i "rockhissen", eller "pophissen" eller "jazzhissen. Varje hiss spelade enbart musik i genren och matchade även detaljer. Här är vi i pophissen 😊
 
 
Balen var på lördagen och homepartyt på fredagen. Var homepartyt kommer att hållas och vilka som kommer vara där hålls hemligt till man möts. Vi hade i förväg fått reda på att om vi höll oss i Stockholm City från kl. 17 så skulle vi ha gott om tid att ta oss till vår mötesplats.
 
Via sms fick vi veta att vi skulle ta oss ut till Sundbyberg och vara på mötesplatsen kl. 18:30. Väl där fann vi de andra gästerna på en gång. Vår värd mötte upp oss och efter en kort promenad stod vi på hans gårdsplan där vi hälsades välkomna med en varm dryck. Såå mysigt att stå bland de gula löven i en tämligen varm höstkväll och prata med nya bekantskaper över god dryck och med marschaller runt om oss. Stämningen var satt och det bådade mycket gott!
 
Under kvällen bjöds vi på mycket god trerätters middag och mycket annat. Mycket mer än så tänker jag inte berätta. Men vill du veta mer så tycker jag att du tar kontakt med RT eller LC och gästar dem 😉
 
Från Homepartyt blev vi upphämtade för gemensamt färd (bussen hämtade upp vid alla homepartys) in till stan där partyt fortsatte
 
 
Perfekt uppladdning/upptrappning till lördagens festligheter 😄

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela