walterum.blogg.se

Titti bloggar om livet som mamma, upplevelser med Ladies Circle och annat smått & gott med maken Leif ♥

RM 2017 Fredag: Yoga & Golf!

Publicerad 2017-09-30 13:16:58 i Allmänt, Ladies Circle, Resor, Roligheter,

Trots att det blev sent innan vi kom i säng på torsdagen så hade vi bokat in tidig uppstigning på fredag morgon. För de som inte närvarade på torsdag kvällen innebar fredagen resdag för att kunna infinna sig i Åre sen eftermiddag. Men för de som var på plats under fredagen kunde man boka in sig på flera olika aktiviteter, t.ex:
Bergsklättring
Vandring
Helikopterfärd
Spa
After Ski
med mycket mera!

Jag och Maria hade bokat Yoga & Spa på Copperhill, med utsikt över vackra Åre!

Bildresultat för copperhill bilder

Jag vet inte riktigt hur vi tänkte när vi bokade? Tidig morgon, när vi kunde haft sovmorgon? En och en halv timme TUFF Dynamisk Yoga! Men i efterhand var det såå värt det!

Vi åkte buss upp på snirkliga vägar upp mot toppen. Möttes av en fantastisk instruktör och hade ett väldigt bra pass, fast mycket jobbigare än vad jag hade trott… Men det var värt mödan, för efteråt fick vi god lunch i form av skaldjursgryta i goda Ladies lag :)

Efter lunch spa:ade och bubblade – så härligt!

 
 

Efter lunch spa:ade och bubblade – så härligt!

På vägen tillbaka till hotellet fick vi lite ”Skvallerguidning” och fick se var Zlatan och Perrelli m.fl. magnifika hus!

 
 
 
 
 
 

Väl på hotellet var det bara till att snabbt svida om för att möta alla 870 personer till välkomstskål – alla dressade enligt temat ”En äventyrlig sällskapsresa” – jag och Mia var två ofrivilliga golfare ;)

 
Rätt likt från filmen va?!
 

Det var så häftigt att se alla temaklädda på hotellet – och vilken fantasi alla hade!! Vi såg Berra, flygvärdinnor, stålmannen, grodor, slalomåkare, sopåkare, piloter, gula kostymer, Sun Tripp:are och många många fler!!

Efter välkomstskålen blev det hompeparty – och det var maaagiskt!! Ja mina vänner mer än så kan jag inte berätta, för ”what happens on RM, stays on RM”!! ;)

 

 

 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela