walterum.blogg.se

Titti bloggar om att vara lycklig tvillingmamma till "Tösen" & "Gossen", stolt fru till Leif, passionerad eLCa & fantasifull uppleverska ♥

Halmstad

Publicerad 2018-01-23 05:14:00 i Allmänt, Resor, Roligheter,

Nästa sommarresa gick till Halmstad, närmare bestämt Vilshärad, där jag och barnen (Leif behövde jobba och kom några dagar senare) bodde på Strandgården. Ett tämligen enkelt vandrarhem (och camping) med ett fantastiskt läge! Kolla in utsikten från vårt rum – underbart!

 
Under våra dagar i Halmstad blev det lite strandhäng, om än mest på stranden då det inte var något direkt badväder. Fast nu var vi mest där för sällskapet så det var okej ändå, även om det såklart hade varit gott med mer sol och värme..

Det blev iaf kusinhäng fullt ut för barnen!

Många olika sorters lek, alla uppskattades!

 

Jag passade på att ge födelsedagspresenter till de som fyllt och de som skulle fylla inom kort. De fick bland annat ett presentkort till Arena Skövde :)

 
En av kvällarna gick vi till Golfklubbens After Beach (utan att vi hade varit på beachen) med liveband. Bra drag trots att vädret var allt annat än bra..

De stunder det var uppehåll kröp alla barnen upp från sina regnskyddsställen och passade på att nyttja de fria ytorna och leka med alla bollar – stora som små – som fanns till hands!

Musiken var bra och i slutet sprack himlen upp. Lite grann. En liten stund. Innan den vände om..

Dagen därpå åkte vi och åt glass och under tiden som de stora barnen spelade minigolf roade barnen (och jag och mormor) sig på lekplatsen.

 
Dagarna i Halmstad avslutades traditionsenligt med kräftskiva.
Vad det gäller sol & bad så får vi satsa på Beach 2018 ist!! ;)

 

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela