walterum.blogg.se

Titti bloggar om att vara lycklig tvillingmamma till "Tösen" & "Gossen", stolt fru till Leif, passionerad eLCa & fantasifull uppleverska ♥

Valborg 2017

Publicerad 2017-09-08 05:26:00 i Allmänt, Ladies Circle, Roligheter,

Valborgshelgen åkte jag till Småland med barnen. Mormor och morfar var barnvakter medans jag åkte till Ronneby Brunn, där jag mötte upp RT:are och eLCor.
 

Jag har nämligen fått tjänsten som Kom-ess, vilket innebär att jag, tillsammans med en annan eLCa och två ROM-roddare dvs. två RT-killar arrangerar KOMROM i två år. KOM står för KlubbOrdförandeMöte (ett arrangemang för ca 800 personer). I år har vi bokat Ronneby Brunn och under Valborgsmässohelgen var vi KOM-ess och ROM-roddare där tillsammans med Riksordförande för LC och RT på plats för att gå igenom den kommande helgen i augusti tillsammans med VD m.fl.

VI gick igenom kontraktet, schemat och fick en rundvandring av anläggningen. Vi tittade på de två stora salarna som måste rymma 200 personer vardera och sedan gick vi runt till de 25 grupprummen som vi också har bokat. Därefter kollade vi festlokalerna, restaurangen och terassen där vi planerar att samlas innan middagen (gäller bara att lägga en väderbeställning också ;) ).

Vi tittade på några av rummen och några av sviterna och gick igenom rumsfördelningen för alla deltagare.

På kvällen fick vi en av menyerna som kommer att serveras under KOMROM i augusti.

 
 
En effektiv och bra planeringshelg, och vi lämnade Ronneby med förväntan att dt här kommer bli toppen!

Tillbaka hos mormor och morfar hade barnen haft en mysig helg :)

 
 
 

Kommentarer

Postat av: NORRSKEN EMMA

Publicerad 2017-09-08 08:14:48

vilka härliga foton =)

ha en underbar helg =)
kram

Svar: Tack detsamma! :)
Titti Walterum

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela