walterum.blogg.se

Titti bloggar om att vara lycklig tvillingmamma till "Tösen" & "Gossen", stolt fru till Leif, passionerad eLCa & fantasifull uppleverska ♥

Midsommar 2017

Publicerad 2017-11-14 05:19:00 i Allmänt, Barnaktiviteter, Roligheter,

Vid midsommar velade vi jättemycket i vad vi skulle göra och framför allt VAR. Vi var lite sena på bollen (för omväxlings skull), och när vi väl tog tag i det var alla stugor på närbelägna campingar uthyrda. Till slut valde vi att göra något vi inte gjort förut – fira midsommar i Jönköping.

Vi hyrde en stuga på Villa Björkhagen, en enkel stuga på en lugn camping.

Vi var på plats strax efter lunch och när vi hade installerat oss i stugan åkte vi direkt till Stadsparken. Där hade vi picknick och barnen lekte.

 
Sedan bjöds det på ”traditionellt firande”, med dans kring midsommarstången ackompanjerat med dragspelsmusik. Det blev lustiga grodor m m. Det var mycket folk på plats! Barnen var helt förundrade över hur mycket som hände på kort tid! Efter en stund tog vi istället åskådarplatsen, det var fullt tillräckligt för de små.

När dansen var slut intog vi lekplatsen – vilken fantastisk lekplats, så mycket roligt för de små!

 

När barnen började bli nöjda åkte vi tillbaka till campingen. Efter en god middag tog vi en promenad i lätt duggregn. Vackra omgivningar!

 
 
VI fann en rosenträdgård och fastän de flesta var överblommade vad det fantastiskt vackert och doften var ljuvlig!
En lugn och skön midsommarafton – precis som vi ville ha det :)

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela