walterum.blogg.se

Titti bloggar om att vara lycklig tvillingmamma till "Tösen" & "Gossen", stolt fru till Leif, passionerad eLCa & fantasifull uppleverska ♥

Mot Orlando!

Publicerad 2017-06-14 05:21:00 i Allmänt, Resor,

Så kom då avresedagen! En dag vi sett fram emot med förväntan i över ett år! Resan för att fira två födelsedags”barn”! Vi åkte från Landvetter till Frankfurt. Det var tre platser per rad, så då satt vi två och två mot gången, det funkade bra :) 

 

I Frankfurt hade vi några timmar att fördriva på flygplatsen, men det gick över förväntan bra då vi var många som kunde underhålla – både barn och vuxna.

 

Sedan fortsatte vi den långa färden till Orlando. Då hade vi 4-platssitser och kunde sitta allihop på en rad – så  himla bra! Jag hade förberett så att barnen fick små paket med jämna mellanrum, med något att sysselsätta sig med. Det var små leksaker, pixiböcker, kritor m m. Sedan fanns det ju många filmer att titta på eller dataspel att spela på skärmen framför varje säte.

 

Och sedan sov de (och pappan) gott större delen över Atlanten, så resan ner gick jättebra. Men när de tog första steget på amerikansk mark tog tålamodet slut på en enda gång!

Mer om det i nästa inlägg…

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela