walterum.blogg.se

Titti bloggar om livet som mamma, upplevelser med Ladies Circle och annat smått & gott med maken Leif ♥

Seaworld - del 2 (av 2)

Publicerad 2017-07-07 23:03:00 i Allmänt, Barnaktiviteter, Resor, Roligheter,

Det blir sannerligen många steg sådana här dagar, på parker som Seaworld är det stora ytor man täcker och man går ju lite fram och tillbaka i parken för att passa tider för olika shower m m. Och all mark är väl använd, det finns områden som är riktigt hektiska med mycket liv och rörelse och det finns stora vackra parker med fina blommor som var utmärkta promenadstråk när det var dags för barnen att ta en ”nap”.

 
Showen med späckhuggarna – Shamu – var otrolig!
 
 

På kvällen gick vi mot Christmas Island. När vi gick över den långa bron såg vi att det var fullt med julgranar utsatta över hela sjön. Vi gick runt länge på ön, där var det ordentligt dekorerat och här kunde barnen få träffa Tomten, Rudolf, Isbjörnar m.fl.

 

När det började skymma bestämde vi oss för att det var dags för middag. Vi köpte maten och satte oss vid vattnet. Vi hade ingen aning om vilket bra val det skulle visa sig att vara! För i samma stund som vi ätit upp vår mat och det hade blivit mörkt började en helt sagolikt vacker ljusshow! Alla julgranarna på vattnet ändrade färger i takt med julmusiken som flödade ur högtalarna – och vi satt på första parkett och njöt av denna magiska show!! Jag lovar dig, efter detta hade julkänslan verkligen infunnit sig – och varade länge länge ♥

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela