walterum.blogg.se

Titti bloggar om livet som mamma, upplevelser med Ladies Circle och annat smått & gott med maken Leif ♥

Brunkebergsbalen

Publicerad 2015-10-30 06:07:00 i Allmänt, Ladies Circle, Roligheter,

På lördag dag stannade vi på hotellet hela dagen, vi checkade in på spaavdelningen. Underbar dag! Vi badade i den uppvärmda poolen på hotelltaket, vi badade bastu och vi låg i de sköna avslappningsfotöljerna, En underbar relaxdag!
 
På eftermiddagen började jag göra mig iordning. Det tar tiiiiid att göra sig fin till bal!! Men jag var nöjd med resultatet:
 
 
Vi tog taxi till Operaterassen där årets Brunkebergsbal hölls.
 
 
"Brunkebergsbalen är sedan 1996 ett årligt välgörenhetsarrangemang anordnat av RT70 Stockholm-Brunkeberg, en grupp herrar inom föreningen Round Table Sverige. Genom åren har balen spridit värme och glädje i kyliga oktobermörkret och att det är en fantastiskt bra fest och ett förstklassigt event"
 
(RT70-killarna fick rungande applåder!)
 
"Tack vare förra årets mycket generösa gäster och fantastiska sponsorer samlade vi ihop 65.250 kr, som vi överlämnade till Operation Smile och deras beundransvärda volontärer. "Årets Charity är Tjejzonen som hjälper tjejer mellan 12-25 som mår dåligt. Det kan vara ångest, oro, missbruk och våld. Tjejzonen finns där för att lyssna, ge bekräftelse och råd via anonym Chatt."
 
(Vill Du veta mer, klicka på de blåmarkerade länkarna!)
 
 Ja vad är väl en bal på sl... Operaterassen? Jo den var fantastisk! Maten var superb 😊
 
Vi hade underbara personer vid vårt bord, stämningen var hög och som vanligt vid RT/LC-sammanhang bjöd alla på sig själva!
 
 
Vi visste att de små hade det bra med mormor och morfar, men saknaden efter dem gjorde sig påmint allt som oftast. Trots detta får jag säga att första helgen på tu man hand på sisådär ett och ett halvt år blev lyckat! 💞

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela